Paasrit

XRST Club Paasrit 2023

Dit jaar brengt de Paasrit ons in het mooie Noord-Holland. Een provincie met een lange kustlijn, mooie steden en charmante dorpjes. Ook de natuur is er fantastisch! Aan de kust vind je ruige duingebieden met lange stranden en wilde dieren. Meer naar het binnenland bestaat het landschap uit bossen, plassen, meren en oer-Hollandse polders. Kortom, die Paasrit wordt weer een ontspannen dagje uit met de Ford!

Vanaf half 10 ben je welkom bij Go Eco Chiptuning in Uitgeest. Hier wordt je ontvangen en kun je je aanmelden. De route is ca. 120 km lang en is uitgezet door schilderachtig gebied. Op de route tref je een twintigtal vragen over de omgeving en lokale bezienswaardigheden.

Lunchen
Naast dat je zelf een leuke lunchlocatie kunt uitkiezen op de route, hebben wij alvast wat voorwerk voor je gedaan. Je kunt tussen 12.00 en 13.00 uur bij Bolletjescafe de Klok Warmenhuizen aanschuiven voor een lunchbuffet. Hierbij kun je kiezen uit twee soorten soep, salades, broodjes, drinken enz. De kosten bedragen €30,- p.p voor lunch met 2 consumpties. Interesse? Maak dan (t/m vrijdag 15 maart) een reservering. Je doet dit door een e-mail te sturen naar bestuur@xrst-club.nl o.v.v. je naam en het aantal personen. Uiteraard kun je in dit restaurant ook gewoon van de kaart bestellen.

Tussen half 3 en 4 uur keren we terug naar Go Eco Tuning om wat te drinken en de antwoorden in te leveren. Aansluitend volgt de prijsuitreiking.

We kijken er naar uit jullie in het prachtige Noord-Holland te ontmoeten en duimen voor mooi weer!

Met vriendelijke groet,
Gijs van Diemen
Frans Sobrino Dolic
Ford XRST-Club

Start/finish locatie
Go Eco Chiptuning
Molenwerf 17
1911 DB Uitgeest

Inloop en start
09.30 uur

Inleveren antwoorden
Uiterlijk 16.00 uur

Prijsuitreiking
16.30 uur

Kosten
• XRST-clubleden (op vertoon van de XRST Clubpas): gratis
• Niet-leden: €15,- per auto

Niet-leden kunnen hieronder alvast tickets bestellen. Dat versneld het aanmeld-proces bij de start. Maar betalen bij aanmelden is ook mogelijk.