European Ford Event

Het European Ford Event (EFE) is het grootste Ford evenement van het Europese vasteland. Het vindt al sinds 1993 elk jaar traditiegetrouw het tweede weekend van september plaats in het zuiden van Nederland en trekt jaarlijks ruim tweeduizend bezoekers uit binnen- en buitenland.

Megaland Landgraaf

Jarenlang was Megaland in Landgraaf (bekend van Pinkpop) het zeer gewaardeerde toneel voor het European Ford Event. Door omstandigheden waren wij 15 jaar geleden genoodzaakt om het evenement op een andere locatie te organiseren. Goed nieuws! In 2024 keert het EFE weer terug naar het iconische Landgraaf!

Oude tijden zullen herleven. Op dit terrein is er aanzienlijk meer parkeerruimte voor de Clublane en EFE bezoekers. Daarnaast betekent de terugkeer naar Landgraaf ook de terugkeer van de legendarische head-to-head sprint. Dit onderdeel heeft in het verleden altijd voor veel sensatie gezorgd. Ook zullen bekende onderdelen zoals o.a. slalom, concours en bedrijven aanwezig zijn.

Het European Ford Event staat garant voor een dag vol vermaak, zowel voor jong als oud. Je kunt gezellig bijkletsen met clubleden, nieuwe contacten leggen, nieuwe ideeën opdoen en/of mooie spulletjes inslaan op het bedrijventerrein. Voor de echte Fordliefhebber een evenement om niet te missen.

Tickets

Let op! Entreeprijzen zijn per persoon, niet per auto. U betaalt om binnen te komen dus niet voor de auto, maar voor het aantal personen.

Indien u met een club naar het EFE komt, dient u na de bestelling van de Clublanetickets een mail te sturen naar alwin@xrst-club.nl, om door te geven met welke club en met hoeveel auto’s u op de clublane komt staan.

Het Super Early Bird tarief is een vroegboektarief voor mensen die niet bij een Ford club aansluiten, maar op eigen gelegenheid naar het EFE komen. Dit tarief is beschikbaar tot 1 mei 2024. Voor een snelle doorstroming aan de kassa, is het slim om uw ticket(s) alvast online te bestellen. Een ticket kopen bij de kassa is ook mogelijk. Voor deze tickets geldt het tarief van €20,- Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Het Early Bird tarief is een vroegboektarief voor mensen die niet bij een Ford club aansluiten, maar op eigen gelegenheid naar het EFE komen. Dit tarief is beschikbaar van 1 mei 2024 tot 1 juli 2024. Voor een snelle doorstroming aan de kassa, is het slim om uw ticket(s) alvast online te bestellen. Een ticket kopen bij de kassa is ook mogelijk. Voor deze tickets geldt het tarief van €20,- Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Bezoekerstickets zijn voor mensen die niet bij een Ford club aansluiten, maar op eigen gelegenheid naar het EFE komen. Voor een snelle doorstroming aan de kassa, is het slim om uw ticket(s) alvast online te bestellen.  Een ticket kopen bij de kassa is ook mogelijk. Voor deze tickets geldt ook het tarief van €20,- Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Clubtickets zijn speciaal voor Ford clubs die met meer dan vijf auto’s naar het EFE komen en op de Clublane willen staan. Deze bestelling wordt alleen gedaan door de contactpersoon van een Ford Club, niet door individuele clubleden. Koop voor de leden van uw Ford club alle tickets tegelijk, om samen op de Clublane te staan. Clubtickets zijn verkrijgbaar tot en met 31 Augustus 2024. Hierna is opgeven niet meer mogelijk, gezien het feit dat dan de terrein-indeling al is gemaakt. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Leden Ford XRST Club
XRST clubleden kunnen zich met hun lidnummer aanmelden om op de Ford XRST Club clublane te staan. Dit werkt door middel van een aanmeldformulier. Na het aanmelden ontvangt u een code waarmee u de tickets hieronder kunt bestellen. Klik hier om het aanmeldformulier in te vullen.