European Ford Event

Met recht het grootste Ford evenement van het Europese vasteland. Deze Ford happening vindt al sinds 1993 elk jaar traditiegetrouw het tweede weekend van september plaats in het zuiden van Nederland en trekt jaarlijks ruim 2.500 bezoekers.

Het European Ford Event staat garant voor een dag vol vermaak, zowel voor jong als oud. Je kunt gezellig bijkletsen met clubleden, nieuwe contacten leggen, nieuwe ideeën opdoen en/of mooie spulletjes inslaan op het bedrijventerrein.

Voor de thrillseekers die hun adrenaline graag laten stromen, staan de ‘short oval’ en de ‘1/2 mile oval’ ter beschikking voor een slalom en slalom XXL! Ford fans die hun geliefde bezit liever van dak tot band laten glimmen, kunnen helemaal los gaan in de show & shine wedstrijd op het concours. Voor de echte Fordliefhebber een evenement om niet te missen.

Tickets

Let op! Entreeprijzen zijn per persoon, niet per auto. U betaalt om binnen te komen dus niet voor de auto, maar voor het aantal personen.

  • Bezoekertickets: €17,- pp
    Bezoekerstickets zijn voor mensen die niet bij een Ford club aansluiten, maar op eigen gelegenheid naar het EFE komen. Voor een snelle doorstroming aan de kassa, is het slim om uw ticket(s) alvast online te bestellen. Klik hier om te bestellen. Aan de kassa is alleen gepast betalen mogelijk. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.
  • [GESLOTEN] Earlybird bezoekertickets
    Het Earlybird vroegboektarief voor mensen die niet bij een Ford club aansluiten maar op eigen gelegenheid naar het EFE komen. Deze tickets waren beschikbaar tot 1 augustus en kunnen nu niet meer besteld worden.
  • [GESLOTEN] Clubtickets
    Clubtickets zijn speciaal voor Ford clubs die met meer dan vijf auto’s naar het EFE komen en op de Clublane willen staan. Deze tickets waren beschikbaar tot 28 augustus en kunnen nu niet meer besteld worden.

[GESLOTEN] Leden Ford XRST Club
XRST clubleden kunnen met hun lidnummer een ticket bestellen om op de Ford XRST Club clubstand te staan. Deze tickets waren beschikbaar tot 28 augustus en kunnen nu niet meer besteld worden.

Aanmeldingen Clublane 2022

Club Aantal auto’s
Mad Ford Family 20
ST-Drivers Limburg FT Fordclub België 19
Ford XRST Club 35
Trots op Ford 31
Ford Force 40
Ford Team Zuid Holland 24
ST/RS Team Belgium 9
Ford Stammtisch Kreis Osnabrück 18
FordVriendenBreda 8
House of Cars 20
Focusclub 10
Ford Flemish Friends 13
Fiestaclub 7
Ford Members Club Nederland 40
Ford Focus ST NL 31