AGENDA 2022

European Ford Event
11-09-2022 09:00 uur

European Ford Event

Met recht het grootste Ford evenement van het Europese vasteland. Deze Ford happening vindt al sinds 1993 elk jaar traditiegetrouw het tweede weekend van september plaats in het zuiden van Nederland en trekt jaarlijks ruim 2.500 bezoekers.

Het European Ford Event staat garant voor een dag vol vermaak, zowel voor jong als oud. Je kunt gezellig bijkletsen met clubleden, nieuwe contacten leggen, nieuwe ideeën opdoen en/of mooie spulletjes inslaan op het bedrijventerrein.

Voor de thrillseekers die hun adrenaline graag laten stromen, staan de ‘short oval’ en de ‘1/2 mile oval’ ter beschikking voor een slalom en slalom XXL! Ford fans die hun geliefde bezit liever van dak tot band laten glimmen, kunnen helemaal los gaan in de show & shine wedstrijd op het concours. Voor de echte Fordliefhebber een evenement om niet te missen.

Tickets

Kassatickets: €17,- pp
Op 11 september zijn de tickets voor bezoekers aan de kassa € 17,- pp. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Clubtickets: € 14,- pp
Koop voor de leden van uw Fordclub alle tickets tegelijk, om samen als deelnemer op de Clublane te staan. Clubtickets bestellen kan tot 28 augustus. Klik hier om te bestellen. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

>> Leden Ford XRST Club
XRST clubleden kunnen een ticket bestellen om op de Ford XRST Club clublane te staan. Klik hier om uw ticket te bestellen.

Aanmeldingen Clublane 2022

 

Club Aantal auto’s
Mad Ford Family 20
ST-Drivers Limburg FT Fordclub België 19
Ford Team Vlaanderen 20
Trots op Ford 31
Ford Force 35